|
|
Lån  


 
Annonce:


Danmark landshold diverse
Indhold på siden:

PÃ¥ Landsholdet - Bent Faurby - Bog.
Den unge danske fodboldspiller Martin spiller for en belgisk storklub. I klubben møder han Thomas, som også er fra Danmark. Thomas rejser hjem til Danmark efter kun et halvt år i klubben. Martin....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Nikolaj Steen Møller Det ultimative landshold (Bog).
23 PORTRÆTTER AF DE STØRSTE I DANSK FODBOLD Hvis du skulle udtage Danmarks VM-trup, og der var frit valg på alle hylder - hvem ville DU så vælge? Vi har håndplukket 23 mand, og der er kun én regel: De skal have spillet på landsholdet, efter Sepp Piontek.
Kategori: Bøger & blade - Hobby og fritid
Jacob Duschek Danmark ved VM i bridge 2015 i Chennai.
Danmark ved VM i bridge 2015 i Chennai (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Jacob Duschek - Forlag: Thorvald Aagaards Forlag - Emner: Bridge, Landshold, Verdensmesterskab, Chennai - ISBN-13: 9788798730057.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Det Ultimative Landshold - Nikolaj Steen Møller - Bog.
23 PORTRÆTTER AF DE STØRSTE I DANSK FODBOLD Hvis du skulle udtage Danmarks VM-trup, og der var frit valg på alle hylder – hvem ville DU så vælge? Vi har....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bent Faurby PÃ¥ landsholdet (E-bog).
Den unge danske fodboldspiller Martin spiller for en belgisk storklub. I klubben møder han Thomas, som også er fra Danmark. Thomas rejser hjem til Danmark efter kun et halvt år i klubben. Martin bliver derimod sendt til Hamborg i forbindelse med et spille.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
Tommy Heisz Landsholdet (Bog).
At spille på landsholdet er det største. Men kun få kommer til at opleve det. Denne bog handler om de spillere, som er på landsholdet i fodbold.De spillere, som i 2018 spiller VM for Danmark. Lix 21 Bogen tilhører serien Jeg læserFrit tilgængelige opgaver.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Frits Ahlstrøm Verdens bedste. Danmarks vej til Mexico - mål for mål.
"Onsdag den 26. september 1984 begyndte det danske landshold sin march mod Mexico til den 13. slutrunde om verdensmesterskabet i fodbold. Det var 7. gang, DBU forsøgte at få sit nationalhold med i denne turnering, der overgår interessen for alt andet."Frits Ahlstrøm fortæller om Danmarks legendariske....
Kategori: Bøger & blade - Books
Michael Ørtz Christiansen 1-0 til Danmark - EM 1984 (E-bog).
Den første slutrunde. Og så ikke helt alligevel. Sepp Pionteks landshold og de danske roligans indtager den europæiske fodboldscene. Gæster: Morten Olsen og Allan Poulsen.Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spil.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Michael Ørtz Christiansen 1-0 til Danmark - EM 1988 (E-bog).
Der er ikke mere dynamit i 80’er-holdet. Det er tid til det første og måske største generationsskifte på landsholdet. Gæster: Morten Olsen og Allan Poulsen.Musik credit: www.freesound.orgHvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken se.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Michael Ørtz Christiansen 1-0 til Danmark - EM 1996 (E-bog).
Landsholdet skal forsøge at gøre det umulige: Forsvare EM-titlen. Og de tror på det, men en flok hovne kroater står i vejen. Gæster: Henrik Larsen og Allan Poulsen.Musik credit: www.freemusicarchive.org Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 19.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Peter Grønlund De største landskampe.
Denne bog handler om de største danske landskampe i fodbold. Fodbold er den mest populære sport i Danmark. Det er især, fordi vi har to meget populære landshold. Både kvindernes og mændenes landshold har opnået nogle vilde resultater.Vidste du, at en dansk landstræner har været kåret som verdens....
Kategori: Bøger & blade - Books
Tommy Heisz Niklas Landin.
Niklas Landin spiller håndbold.  Han er målmand.  Han spiller på Danmarks landshold.  I denne bog kan du læse om Niklas Landin. Lix: 21 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk..
Kategori: Bøger & blade - Books
Peter Bennett Jernhårde ladies: historien om de danske håndbolddamer.
Jernhårde ladies: historien om de danske håndbolddamer (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Peter Bennett - Forlag: Saga - Emner: Intriger, Danmark, Sport, Succes, Håndbold, Konflikter, Faglitteratur, Landshold, VM, OL, 1990'erne, Kvindelandshold.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bent Faurby Til VM.
Til VM (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Bent Faurby - Forlag: Saga - Emner: Venskab, Danmark, Fiktion, Ungdomsroman, Fodbold, Mexico, Landsholdet, Ligalandsholdet - ISBN-13: 9788711951156.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Thomas Delaney - Serien Jeg Læser - Tommy Heisz - Bog.
Thomas Delaney spiller fodbold. Han kæmper hårdt og løber meget. Han er på landsholdet for Danmark. I denne bog kan du læse om Thomas Delaney. Lix: 25 Bogen tilhører serien Jeg....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Niklas Landin - Serien Jeg Læser - Tommy Heisz - Bog.
Niklas Landin spiller håndbold. Han er målmand. Han spiller på Danmarks landshold. I denne bog kan du læse om Niklas Landin. Lix: 21 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Dan H. Sørensen Drengene fra Wembley (E-bog).
En efterårsdag i 1983 slog Danmark stormagten England 1-0 på Wembley Stadium i London - som det første landshold i 30 år. Den aften vågnede Danmark som fodboldnation. Et lille land, som ingen regnede med, og som aldrig havde deltaget i en slutrunde, var k.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
V3
Kategorier på sider:

Sportsprodukter Fodboldlandshold Landshold diverse 2 Sportsskade Sportsudstyr Danmarks hndboldlandshold for mnd Italien landshold Danmarks ishockeylandshold Landshold diverse Fodboldbutik Danmarks hndboldlandshold for damer Brasilien landhold Danmark landshold diverse Kampagnetilbud


 Du er her: Landshold - Netannoncer Landshold -